Zomer expositie Galerie DNK

van: juli 17, 2022
tot: september 18, 2022
17 juli is de opening van de zomer expositie van Galerie DNK. Aan deze geweldige groepsexpositie doen meer dan 15 verschillende kunstenaars mee uit zowel binnen- en buitenland.

Zomer expositie Galerie DNK

Als u in het vervolg graag de uitnodiging via de mail wilt ontvangen meldt u dan aan via de website De Zomer expositie opent op 17 juli om 12:00 uur en de toegang is gratis. U bent vrij om vrienden/relaties mee te nemen naar de opening.

De deelnemende kunstenaars zijn:

Alberto Udaeta, Arvee, Aron Kroes, Call Me Frank, Cherbeluka, Marianne Naerebout, Marieke Peters, Studio Uiterwaal-Kroes, Nicolette Bénard, Sylvie Perrin, Mirjam Hopman, Reinder Schmidt, Nina Avalon, Jacobien de Korte, Esther Reijs, Gustavo Ramirez Cruz, David de Bussere, Femke Kock, Bernadette van der Klooster, Billio Nic, Chuan, Marijke Verhoeven, Jan Verhoeven, Willlem van Oijen, Rachel Daeng Ngalle, Nei Alberti, William Nunnikhoven

Afspraak

Advies

Shop

Reserveren

Heeft u online een kunstwerk gezien dat u graag in het echt wil zien voor u beslist het te willen kopen of huren?

U heeft de mogelijkheid om via de website een kunstwerk te reserveren. Let wel op dat het voor ons niet mogelijk is om alle kunstwerken die in de webshop te te zien zijn te exposeren in de galerie.

Nadat u een kunstwerk reserveert nemen we graag contact met u op of u het kunstwerk in de galerie wil komen bekijken of dat u graag thuis een vrijblijvende proefplaatsing heeft.

Na online een kunstwerk te reserveren is het kunstwerk 7 dagen voor u gereserveerd.

Afspraak maken

Bezoekt u liever de galerie buiten de geopende dagen?

Wanneer u een afspraak maakt biedt galerie DNK u de mogelijkheid om op de gesloten dagen de galerie te bezoeken.

We nemen na de aanvraag contact met u op om de afspraak te bevestigen.

U heeft de mogelijkheid om ongestoord de galerie te bezoeken en kan eventueel gebruik maken van de mogelijkheid om 1 op 1 advies te krijgen.

Advies

Galerie DNK biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van gratis kunstadvies. Heeft u een plek in huis waar u graag een kunstwerk zou willen plaatsen maar niet goed een idee van wat de mogelijkheden zijn?

Een van onze kunstadviseurs helpt u hier graag bij dit kan in de galerie of op locatie. Onze kunstadviseurs bespreken met u het gewenste formaat, budget, kleur en soort stijl.

Heeft u vragen over ons kunstadvies of wil u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.