Afspraak maken?

We helpen u graag bij uw zoektocht naar het juiste kunstwerk. We komen graag met u in contact om te kijken waarnaar u opzoek bent zodat we u een gepast advies kunnen bieden.

Proefplaatsing

Interesse in een van de kunstwerken? Galerie DNK biedt u de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend een proefplaatsing aan te vragen.

Een kunstwerk in opdracht?

Opzoek naar een op maat gemaakt kunstwerk? Galerie DNK biedt naast de kunst in de galerie ook de mogelijkheid om een kunstwerk op maat te maken.

Proefplaatsing

Interesse in een van de kunstwerken? Galerie DNK biedt u de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend een proefplaatsing aan te vragen. Op deze manier kunt u ervaren hoe het kunstwerk bijdraagt aan de uitstraling van uw woning, tuin of bedrijf.

Galerie DNK plaats het kunstwerk voor u op de gewenste manier en biedt u de mogelijkheid om het kunstwerk één week opzicht te hebben op de gewenste locatie. De proefplaatsing is geheel vrijblijvend en zonder kosten of verplichtingen.

Hoekje Web
Kunstwerk voor hotel in Sittard

Een kunstwerk in opdracht?

Opzoek naar een op maat gemaakt kunstwerk? Galerie DNK biedt naast de kunst in de galerie ook de mogelijkheid om een kunstwerk op maat te maken. Galerie DNK heeft in het verleden voor verschillende bedrijven en particulieren kunstwerken op maat gemaakt.

Zoals op de foto hiernaast is te zien. Het betreffende kunstwerk is gemaakt voor een hotel in Sittard en draagt positief bij aan de uitstraling van de entree.

Contactformulier

Openingstijden

Donderdag t/m Zondag: 12.00 – 17.00

Telefoon

0161 411 112

Adres

Groenestraat 5,

4849 PT Dorst